Schoolkerkdienst 1

60+ middag

Al meer dan een jaar hebben we elkaar niet kunnen ontmoeten op de ZestigPlus bijeenkomsten. Wie had dit vooraf kunnen bedenken dat we zulke bijzondere tijden zouden meemaken. Graag willen we toch proberen dit seizoen weer op te starten met de vaste ontmoetingen op de tweede donderdag van de maand in De Hoogt. Alle belangstellenden uit Uitwijk-Waardhuizen (en omstreken) zijn op deze middagen van harte welkom in gemeentecentrum De Hoogt.

Onze eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 14 oktober aanstaande. Deze middag zal vooral in het teken staan van hoe bijzonder het is elkaar weer te ontmoeten. Aan het einde van de middag willen dan met elkaar van een maaltijd genieten. We nodigen iedereen van harte uit voor de ZestigPlus-middagen! Mocht vervoer een probleem zijn, neem dan gerust contact op met één van de bestuursleden; we halen u graag op en brengen u na afloop weer thuis.

In afwijking van andere bijeenkomsten vragen we u zich voor de middag van 14 oktober aan te melden. Graag via Dina Pullen (442017) of Tineke Kraaij (441360)